Charlotte van der Hoeven, Coaching en Training

Charlotte van der Hoeven, Coaching en Training
Narcisme-Expert | Expert Narcistisch Misbruik | Coach & Trainer

woensdag 17 december 2014

Fijne kerstdagen of niet...?


De feestdagen staan weer voor de deur en ik weet als geen ander hoe moeilijk die kunnen zijn.
Als je nog in een relatie zit met de narcist of er net uit bent. Wees je ervan bewust dat juist op de momenten dat je kwetsbaar bent, de narcist toenadering zou kunnen zoeken. Dit kan in de vorm van een mailtje, sms-je, app'je, kaartje, cadeautje of een telefoontje. Ongeacht wat, reageer er niet op. Belt de narcist, neem de telefoon niet op. Je zult je ongetwijfeld ontzettend eenzaam voelen en dit is allesbehalve de kerst die je voor ogen hebt. En juist op die momenten ben je kwetsbaar. Daarom is het belangrijk om hier verandering in te brengen!
 
Ik wil je wat tips geven om de kerstdagen door te komen en voor je"zelf" perspectief te creƫren voor het nieuwe jaar.
 
Zet krachtige nieuwe intenties voor je"zelf" en je nieuwe leven voor het nieuwe jaar op papier:
 
Wat is belangrijk voor je?
Wat heb je nodig om de persoon te worden die je wilt zijn?
Hoe wil je dat jouw Kerst en Nieuwjaar er volgend jaar uitziet en hoe wil je dat gaan bewerkstelligen?
Hoe kun je je"zelf" transformeren naar een nieuw, authentiek en waardevol "Ik"? Hoe dubbel het ook klinkt, maar juist door de meest negatieve ervaringen groei je het hardst.
Wat wil je bereiken in het nieuwe jaar?
 
Dit zijn zaken die je voor je"zelf" kunt gaan opschrijven om op deze manier los te komen van de narcist en te gaan kijken naar wat jij wilt. Leg de focus deze dagen op je"zelf", keer naar binnen en voel wat jij nodig hebt. Gebruik het nieuwe jaar als doel om je voor te bereiden op een nieuwe groei, een krachtige, sterke "Zelf"!
 
Voor degenen die de relatie met narcistisch misbruik ver achter zich hebben liggen, geniet van deze dagen! Geniet en vier dat je vrij bent, je"zelf" weer terug hebt en wees dankbaar voor de lessen die je hebt geleerd!
 
Ik wens jullie allemaal een hele veilige, gezonde, gelukkige, powervolle en liefdevolle Kerst en een Narcismevrij Nieuwjaar toe en tot in het nieuwe jaar!
 
Veel liefs, Charlotte
 
http://www.narcismevrij.nl/
Charlotte van der Hoeven, Coaching-Training-
Charlotte-van-der-Hoeven, Coaching & Training is gespecialiseerd in coaching voor slachtoffers en training van hulpverleners w.b. narcistisch-misbruik en narcistische-mishandeling en narcisme, blog-narcistisch-misbruik, blog-narcisme, blog-narcistische-mishandeling, coach-narcistisch-misbruik, therapeut-narcistisch-misbruik, wat-is-narcisme

Geen opmerkingen:

Een reactie posten