Charlotte van der Hoeven, Coaching en Training

Charlotte van der Hoeven, Coaching en Training
Narcisme-Expert | Expert Narcistisch Misbruik | Coach & Trainer

dinsdag 21 oktober 2014

Welkom op mijn blogpagina!

Narcismevrij.nl is naast actief te zijn op Facebook en Linkedin, sinds vandaag ook hier op Blogger te vinden, waarop ik geregeld zal gaan "bloggen". Ik vind het belangrijk om aandacht te krijgen voor narcistisch misbruik, omdat hier nog veel te weinig over bekend is. Ik hoop op deze manier mensen te kunnen bereiken en steeds meer duidelijkheid en inzicht te verschaffen in narcistisch misbruik. Niet alleen voor de slachtoffers, maar ook voor de omgeving en hulpverleners. Reacties, verhalen en opmerkingen  zijn dan ook meer dan welkom! Zo kunnen we met elkaar, iets voor elkaar betekenen! Je kunt voor meer informatie, coaching, trainingen of workshops ook mijn website www.narcismevrij.nl bezoeken of mail me: charlotte@narcismevrij.nl.

Lieve groet, Charlotte

http://www.narcismevrij.nl/
Charlotte van der Hoeven, Coaching-Training
Charlotte-van-der-Hoeven, Coaching & Training is gespecialiseerd in coaching voor slachtoffers en training van hulpverleners w.b. narcistisch-misbruik en narcistische-mishandeling en narcisme, blog-narcistisch-misbruik, blog-narcisme, blog-narcistische-mishandeling, coach-narcistisch-misbruik, therapeut-narcistisch-misbruik, wat-is-narcisme

3 opmerkingen:

 1. inderdaad, over emotioneel misbruik van een narcist is blijkbaar niet veel info te vinden. Ik zit er zelf in en het doet behoorlijk pijn. Het maakt je helemaal op. na een lange periode van twijfel, ben ik nu echt overtuigd dat mijn ( ex) vriend een narcist is en zelfs een vrij zware narcist. Graag had ik nog meer voorbeelden willen lezen en hoe er vanaf te geraken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Anoniem,

  Dank je wel voor je reactie.
  Het is inderdaad een destructieve relatie die je helemaal uitput. Het kost veel energie en daarnaast doet het inderdaad veel pijn. Er is zoveel te schrijven over narcistisch misbruik dat mijn website een heel boekwerk zou kunnen worden en wie weet, gaat dat ook nog gebeuren. Voor nu, wordt er in mijn workshops en coaching onder andere aandacht besteedt aan de punten die je noemt. Hier gaan we dieper in op hoe je kunt loskomen uit deze relatie en hoe je je eigen leven weer op de rails kunt krijgen en wat daar voor nodig is. Heb je vragen, schroom niet om te mailen!

  Lieve groet, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben na 41 jaar getrouwd te zijn geweest met een bij mijn man weg gegaan.Ik woon nu 6 weken alleen en kwam er 3 weken geleden pas achter dat hij een narcist is omdat ik op internet ging zoeken naar psychische mishandeling. Tot die tijd had ik de hoop dat hij zou gaan inzien dat zijn gedrag niet acceptabel is en was. Die hoop is nu de bodem ingeslagen. Mijn leven en mijn toekomst verwoest. Ik worstel me door de dagen heen geholpen, door seresta. Toch ben ik vastbesloten om mezelf weer terug te vinden ondanks al de pijn en verdriet.

  BeantwoordenVerwijderen